maanantai 13. helmikuuta 2012

ice skating!

Ollaan jo pitkään suunniteltu luistelemaan menoa, mut aina on tullut jotain esteitä; on liikaa pakkasta, joku on kipeenä, on tullutkin jotain kivempaa tekemistä yms. Mutta tänään koitti vihdoin se päivä kun saatiin suunnitelma toteutettua ja päästiin jäälle! 


Kenttä sijaitsee lähellä keskustaa, lyhyen metromatkan päässä. Ihan kentän vieressä on paikka nimeltä Hösök tere eli Sankarien aukio, joka on yks Budapestin tunnetuimpia nähtävyyksiä. En ihan tarkkaan tiedä että mitä varten tää monumentti on rakennettu, mutta nimen perusteella päättelisin että se on siellä sotasankarien muistoksi.

Millenium-muistomerkki

Museo? :D
Luistelurata oli siis superhelppo löytää ja sisään päästyämme ostettiin liput (700ft = 2,4e) ja vuokrattiin luistimet (yhdeltä tunnilta ne maksaa 600ft eli noin 2e). Olikin aikamoinen show kun pamahdettiin paikalle luistinvuokraamoon 11 hengen porukalla, mutta loppujen lopuks pienen sähläyksen jälkeen kaikki saivat oikeen kokoset luistimet :D Luistelukenttä on tosi iso, täynnä ihmisiä, musiikki soi ja alue on upeiden rakennusten ympäröimä. Olin tosi innoissani mutta samaan aikaan vähän hermostunut, koska en oo luistellu suunnilleen viiteen vuoteen :D Alkuhaparoinnin jälkeen vanhat taidot kuitenkin tuli sieltä jostain lihasmuistista ja sehän oli yhtä helppoa kuin ennenkin :) Joskus nuorempana (11-12v) olin talvisin joka ilta luistelemassa (= pelaamassa poikien kanssa jääkiekkoa :D), mutta sitten se vaan jotenkin jäi. En nyt kuitenkaa haluu luistelusta uutta harrastusta itselleni ja tuskin tulee mentyä uudestaan (on nimittäin jalat sen verran muussina ton yhden tunnin jäljiltä..), mut oli se kyllä tosi hauskaa. Plus että en kaatunu kertaakaan, vaikka etukäteen olin varma etten pysyis pystyssä ollenkaan!Haparointia se oli kyllä muillakin :D Radalla oli sekasin ihmisiä jotka ei selkeesti ollu ennen luistellu sekä taitureita jotka huiteli menemään tuhatta ja sataa. Yhtään törmäystä en tosin nähnyt!


Sanne & minä. Noi luistimet oli ihan järkyttävän epämukavat, onneks oli villasukat jalassa!
Joku linna luistinradan vieressä
Rakennus jossa sijaitsevat lipputoimisto & luistinvuokraamo


Jääprinsessa Laura
Luistelun jälkeen mentiin syömään kasvisruokaravintolaan (...) ja söin maailman kamalimman salaatin. Siinä oli kurkkua, tomaattia, suolakurkkuja, porkkanaa, salaattia ja lanttua ja kaikki mössättynä öljyyn JA johonkin tuliseen kastikkeeseen. Yök. Söin siitä ehkä puolet ja sen jälkeen lahjoitin loput kavereille, onneks en maksanu siitä ku 400ft :D

Tässä vielä video luistinradalta :)


6 kommenttia:

 1. Olipas kiva juttu, että harrastat liikuntaakin
  Biletyksen lomassa. Se on vaihtelua, kun
  on bile-hileitä ja jää-hileitä. ( pappan huumoria)
  Pidä ittes terveenä. Hauskaa hulabaloota Sinulle.
  Reino Pappa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täällä on nyt liikkeellä joku flunssa-aalto ja kaikki on sairaana, minä myös. Onneks kuitenkin vaan köhää ja nuhaa eikä mitään vakavampaa!

   Poista
  2. Atshii! Terveydeksi, niin mekin täällä ollaan nuhailtu, otettiin
   flunssapiikit sen jälkeen, taisi auttaa?
   Luetko usein sähköpostisi? Mummi opettelee tietokoneenkäyttöä
   kurssilla, tykkäisi lähetellä maileja sinulle.
   On ikävää, että tuo asuntosi on slummitasoa, mutta kai se
   parempi on kuin ei mitään, tai jos ei ole sitäkään.
   pappa.

   Poista
  3. No ei tää nyt ehkä ihan sentään slummitasoa ole mutta ei sieltä hienoimmasta päästäkään. Luen sähköpostit pari kertaa viikossa.

   Poista
 2. Ai et kaatunukaa, no voi harmi. Ja toi salaatti kuulostaa just silt mita taal saa melkee aina :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en tietenkää kaatunu.. ja siis olin siel ravintolassa et otan nyt turvallisen vaihtoehdon eli salaatin ja pieleen meni :D

   Poista