keskiviikko 1. helmikuuta 2012

ilmeisesti täällä pitäisi myös opiskella

Tjenare! Sain tänään sähköpostissa mun alustavan lukujärjestyksen, joka näyttää tältä:

En tosiaan opiskele tourism & cateringia vaan pelkkää tourismia, enkä oo toisen vuoden opiskelija vaan kolmannen, mutta ei kai se oo niin justiinsa! Niin ja en tiiä mikä kurssi toi nyelvi sáv on.. :D Google translate kertoo että se on "language bar", ööh? Ehkä asia selviää sitten perjantain orientaatiossa.

Noiden kurssien lisäks mulla on vielä Hungarian gastronomy, Hungarian history & culture sekä Hungarian language. Olin myös valinnu englantia, mutta se menis päällekkäin muiden kurssien kanssa nii jätän mielummin sit sen englannin pois. Eiköhän sitä tuu tässä treenattua käytännön kautta ihan tarpeeks :D 

Muutenkin tuolla oli aika paljon kursseja laitettu päällekkäisille ajoille, olisin esimerkiks halunnu ottaa International Tourism Deveploment Trends -kurssin ja Study skills & methods (no tota jälkimmäistä en nyt varsinaisesti halunnu ottaa, mutta se on yks niitä kursseja jotka olisin melkein 100% varmuudella saanu hyväksluettua Haaga-Heliassa). 

Tällä hetkellä näyttää aika kevyeltä toi lukkari (yritän tosin saada ainakin yhden kurssin lisää), mikä on tietysti hyvä asia niin jää aikaa muullekin elämälle :D kuka tänne on muka opiskelemaan tullu! No ei, kyllä mua vähän mietityttää et mahdankohan saada yhtään opintopistettä koko lukukaudesta, mutta se on sitten sen ajan ongelma, nyt ollaan täällä ja eletään tätä hetkeä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti