perjantai 2. maaliskuuta 2012

tyttöjen iltaa ja ikeaa

Tällä viikolla en oo puuhaillut mitään ihmeempiä (mitä nyt otin tatuoinnin). Oon lähinnä vaan ollu koulussa ja keskiviikkona oltiin istumassa iltaa pienellä porukalla. Eilen torstaina meillä oli tyttöjen ilta ja viiden hengen porukalla kokkailtiin ja juteltiin Anna-Lenan kotona. Niistä muista neljästä tytöstä en oikeen tunne ketään kunnolla, mutta oli kiva tehdä jotain vähän erilaista ja tutustua heihin paremmin ja vähän astua ulos mukavuusalueelta :D Syötiin jättiläismäärät hyvää (ja epäterveellistä) ruokaa ja lähdettiin sitten vielä yöelämään, perjantaisin kun ei ole koulua niin torstaina voi hyvällä omallatunnolla vaihtaa viihteelle. 

Anna-Lena ja Karolina kokkaamassa. Menuun kuului salaatti, lasagne ja jälkkäriks jotain saksalaista omenapiirakantyyppistä herkkua, nam!


Yllättäen mulla oli taas ongelmia ruokakaupassa, enkä löytäny juustoraastetta joten jouduin silppuamaan käsipelillä kokonaisen juuston :D Mutta voin kertoa että oli sen arvoista, sulanut juusto on parasta


Valmis tuotos

Tänään perjantaina käytiin Sannen kanssa Ikeassa ja se oli yllättäen ihan samanlainen kun Suomessa. Ostin pyykkikorin, mappeja koulupapereille ja pakastusrasioita. On kiva tehdä itselleen ruokaa kun saa päättää oman mielensä mukaan mitä valmistaa, mutta yhdelle hengelle kokkaamisessa on se huono puoli että sitä samaa ruokaa täytyy sitten syödä kolme seuraavaakin päivää :D Tutulta näyttää..

Minä ja Ikean lihapullat
 Ikean jälkeen olin ihan nääntynyt ja tultiin vaan Sannen kanssa meille hengailemaan ja kohta aion mennä nukkumaan. Rauhallinen perjantai-ilta tekee ihan hyvää koska huomenna on luvassa Suomi-juhlat! Ikeasta ostin ruotsalaisia lihapullia ja siideriä juhlia varten :) Itseasiassa menin vähän sekaisin siellä ruoka-osastolla koska oli niin kivaa ymmärtää ruotsalaiset tuoteselosteet ja tunnistaa tuotteet :D Täällä ollessani oon kehittänyt syvän vihan ruokakaupassa käymistä kohtaan, eilenkin oli taas niiiiin rasittavaa yrittää etsiä ranskankermaa unkarilaiselta maitohyllyltä :D

Lämmitti sydäntä nähdä suomalaista tekstiä <3
Ens viikolla mulla on paljon koulujuttuja, mm. unkarinkoe ja esitys kulttuuriturismi-kurssille. Mun aihe on Branding Finland ja voin kirjoitella siitä tarkemmin lisää myöhemmin. Koulujutut kuitenkin jaksaa sen voimalla että Madridin-matka on tasan kahden viikon päästä, juhuuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti