maanantai 23. huhtikuuta 2012

party party


Viime viikko oli kaiken kaikkiaan melko raskas. Mulla oli joka päivälle paljon opiskeltavaa, mm. 5 sivun esseeluonnos (se varsinainen essee onkin sit 18 sivua, voi tätä onnea) ja kaks esitelmää (joita kumpaakaan en tosin päässyt esittämään koska ensimmäisen kurssin opettaja jaaritteli niin kauan ettei mun esitelmälle ollut enää aikaa ja toisen kurssin tunti olikin peruttu jostain tuntemattomasta syystä.. Unkari huoh). 

Tässä melkein 15 vuoden koulukokemuksella tunnen itseni jo niin hyvin että ajoissa aloittaminenhan ei ole vaihtoehto, vaan se on se viimeinen ilta ennen deadlinea kun kirjat avataan. (Ei sillä että täällä mitään kirjoja olis.) Totaki esseetä kirjotin aamuneljään asti puolihysteerisenä :D

Torstaina sitten sallin itselleni lähteä vähän juhlimaan ja se jäi vähän päälle, meni nimittäin koko viikonloppu bailaten :D hups! Tänään on väsyttänyt mutta olihan se nyt sen arvoista. Etenkin eilisilta oli ihan huippu, oltiin nimittäin risteilyllä! Laiva starttasi puol yhdeksän maissa, putputeltiin jokea pitkin Szentendreen jossa käännyttiin ympäri ja palattiin Budapestiin puolen yön jälkeen. Siitä sitten mentiin vielä Corvinteto-klubille tanssahtelemaan :) 
Anja, Sanne, Erika & Lara

Anna-Lena, Sanne (aka 'tunkee joka kuvaan') & Anja
Laivalla ja klubilla soitettiin breakbeatia (=house, tekno & trance) ja etukäteen mietin et a. tuun näyttämään ihan idiootilta siel true-reivaajien joukossa b. koko ilta menee ihan pilalle jos vihaan tätä musiikkia. Mut jee oikeesti tykkäsinki täst ja tanssiminenki oli iha yht helppoa ku muunlaisessa musiikissa :D Dubstepiä sen sijaan vihaan, hyi. Tai no sitä on ihan ok kuunnella mut sen tahtini tanssiminen on mulle jostain syystä mission impossible.Tällä viikolla tänne on luvattu taas +20 astetta ja lisäks keskiviikkona mulla alkaa viikon loma, harmittaa vaan et oon tulossa kipeeks :( Mun monet kaverit on ollu flunssassa viime aikoina ja mullakin on tässä pari viikkoa ollu nuhaa ja yskää, mut nyt tuntuu et tauti on iskemässä kunnolla. Mutta niinhän sitä sanotaan et tunnolliset opiskelijat sairastaa lomalla! (No heh heh.)

Oon tosiaan kolme edellisyötä valvonut aamuun asti ja nyt vähän väsyttää, mut ei tuu uni kun on rytmi niin sekasin. Voi tätä Erasmus-elämän rankkuutta :D

2 kommenttia:

  1. Kiitos Budapestvinkkipostauksistasi tuolla aiemmin - niistä oli tosi paljon apua kaupunkiin ensimmäistä kertaa suunnistavalle:) Olen laittanut blogiini joitakin tunnelmakuvia omalta reissultamme, mm. joenrannan vaikuttavasta muistomerkistä. Pitkään mietin laitanko, koska itselleni oli tosi mieltäliikkuttava yllätys törmätä siihen yllättäen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin lukemassa Budapest-postauksesi, toivottavasti oli kiva reissu :)

      Poista