keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

spring is here!

On jäänyt vähän vähemmälle tää blogiin kirjottelu ihan siitä puhtaasta syystä, että en ole tehnyt mitään kirjoittamisen arvoista :D

Vaci utcalla on tälläsiä pieniä kojuja joista saa mm. ruokaa ja erilaisia käsitöitä

 Viime päivinä oon nauttinut auringosta (päivisin on ollut semmoset mukavat +20), yrittänyt opiskella, lenkkeillyt ihanalla Margaret-saarella (joku kerta otan kameran mukaan!) ja elänyt tavallista arkea. Täällä on päivä päivältä mahtavampaa asua, nimittäin kevään mukana koko kaupunki oon saanut lisää energiaa ja joka paikka on täynnä ihmisiä, tykkään!


 Tänään olin normaalisti koulussa (oli ehkä koko lukukauden tylsin päivä) ja sen jälkeen käytiin nostamassa euroja ja hilpastiin Budan puolelle maksamaan vuokra. Sieltä päästyäni kävin tarkastamassa lähelle auenneen uuden ruokakaupan ja loppupäivän oon varmaan vaan kotona ja ainakin yritän taas saada koulujuttuja tehtyä. Huomenna saan vähän vipinää elämääni, nimittäin mun perhe tulee kylään :) Muutenkin tulevina viikkoina on paljon kaikenlaista ohjelmaa ja retkeä, joten blogiinkin pitäis riittää kirjoteltavaa :DTais vähän häikästä :D


Nyt ei oikeen juttu irtoa, eli palataan asiaan myöhemmin!

8 kommenttia:

 1. Vitsit että näyttää hienolta!!Minä olen ihan täpinöissäni tulevasta matkasta!! Täällä tuli taas lunta ja pakkastakin on ollut varsinkin yöllä. Saa nähdä milloin se kevät oikein tulee ja ilma alkaisi todella lämmetä. Niin ja odottelen innolla seuraavaa postausta :D Munarikasta pääsiäistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon netistä nähnyt että sinne tuli takatalvi, otan osaa! :D Hyvät pääsiäiset sinnekin ja kirjottelen niistä Budapestin must-see paikoista sitten ensi viikon alussa :)

   Poista
 2. Dolla lähettää hau, hau terveiset. Dolla on nyt niin pappan kaveria,
  ettei paremmalla väliä, ans kattoo, lähteekö vielä Vantaalle. Heh, heh.
  Voi hyvin, t; Reino-pappa

  VastaaPoista
 3. Olemme tässä mummin kanssa lähdössä Paulia, satua ja Tuulia vastaan,
  Pirkkalaan, kello on nyt, 14.45 tiistaina. kun tätä kirjoitan.
  Et ole vielä lukenut viimeistä kommenttia, kun Dlooa lähettää kimeällä
  Dollamaisella sopraanollaan Rakkaalle Laura- emännälleen terkut.
  Hyvää ja aurinkoista kevättä sinulle, toivottaa Peino-pappa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää kevättä (vai keväänodotusta) sinnekin, kiva että Dolla viihtyi ja ei ollut turhan rasittava :)

   Saatoin äitin, iskän & Tuulin bussipysäkille iltapäivällä ja teki vähän mieli karata itsekin takaisin Suomeen! Mutta vain vähän, mielelläni jäin tänne vielä muutamaksi kuukaudeksi, 29.6 on sitten paluu kotiin.

   Poista
  2. Kiitti vastauksesta, Dolla päsi tutun perheensä hoviin Pirkkaln ABC asemalla noin 19.45 aikaan. Kuultiin siinä matkakuulumiset kahvitellessa, paljon kivaa siellä oli ollutkin, joten kivaahan se on, kun on kivaa. Kiva, Kiva.
   Tässä sitten mennään kohti kesää ja odotellaan sinua kotiin ja tavataan sitten, mutta lueskellaan blokiasi ja kirjoitellaan viestejä ja kommentteja. T: Reino-pappa

   Poista
  3. Hyvä että kaikki meni hyvin!

   Poista
 4. Tuli kirj. virh. tässä hämärässä. RP

  VastaaPoista