maanantai 7. toukokuuta 2012

11 questions

Sarin blogista löysin tälläsen kysymyshaasteen, johon nyt aikani kuluks päätin vastata :) Tai no olis tässä vaikka mitä muutakin tekemistä, esim esitelmään harjoittelu mutta jostain syystä blogiin kirjoittelu houkuttelee nyt enemmän :D


Ideana on siis vastata 11 kysymykseen, keksiä itse uudet 11 kysymystä ja haastaa lopuksi 11 bloggaajaa, mutta aion nyt suorittaa vain ensimmäisen vaiheen ja vastata kysymyksiin.1. Jos sinun olisi muutettava ulkomaille, mihin maahan muuttaisit?
- Hankala kysymys heti alkuun.. En muuttaisi ainakaan Unkariin, vaikka viimeiset 3 kuukautta täällä onkin olleet elämäni parhaat. Tän maan talous on menossa vessanpöntöstä alas ja samalla kuin palkat laskee niin elinkustannukset nousee. Ei kiitos siis. Lisäksi unkarilaiset ihmiset ei oo mun mielestä ystävällisiä, tai ainakaan he eivät todellakaan ole helposti lähestyttäviä ja tää kieli on ihan mahdoton. 
Haluan asua Suomessa, mutta jos nyt leikitään että olisin muuttamassa ulkomaille niin luultavasti joku maa jonka kielen hallitsen (englanninkieliset maat siis).


2. Mitä sellaista kannat mukanasi jota et ikinä jätä kotiin?

- Avaimet (hehheh). Suomessa en ikinä lähtenyt ovesta ulos ilman puhelinta, mutta täällä se välillä unohtuu mikä on ihan ok koska eipä sitä pahemmin tuu käytettyäkään. Yleensä laukusta löytyy aina lompakko, huulirasva, nenäliinoja, kalenteri, peili, julkisen liikenteen kuukausilippu, hiuspinnejä ja ponnareita. Usein mukana on lisäksi kamera & vesipullo.

Hanoi Rocks paikallisen kuppilan vessan seinällä!
3. Minne et missään nimessä haluaisi matkustaa?
- Äkkiseltään ei tuu yhtään paikkaa mieleen jonne en missään nimessä menisi. Sota-alueet & Pohjois-Korea eivät tietenkään ole realistisia vaihtoehtoja, mutta niihinhän en pääsisi vaikka haluaisinkin :D On maita jonne matkustaminen ei kiinnosta ihan hirveästi, esimerkiksi Thaimaa & Pohjois-Afrikan maat. Kuitenkin jos saisin mahdollisuuden niin tottakai menisin. Olipas sekavasti vastattu :D 

4. Mikä on ärsyttävin ilmiö blogimaailmassa?
- Mainostaminen. Tarkoitan tällä siis kokonaisia postauksia, joilla ei ole muuta sisältöä kuin jonkun tuotteen tai nettikaupan esittely. Ei voisi vähempää kiinnostaa, sori.


Tyttöjenilta muutama viikko sitten

5. Minkä neuvon antaisit 10 vuoden takaiselle itsellesi?
- Kymmenen vuotta sitten olin 11-vuotias ja ala-asteen viidennellä luokalla. En ihan hirveän tarkkaan muista senaikaista elämääni, mutta yleisenä neuvona tulevaa varten voisin sanoa että "älä huolehdi niin paljoa". Olen vasta tässä muutaman vuoden sisällä oivaltanut että asiat kyllä järjestyvät ja turha murehtiminen on, no, turhaa.


6. Mitä ruokaa et voi sietää ja miksi?

- Oon melko nirso ja mulla on monta ruokalajia joita en vaan pysty syömään: pinaattikeitto, maksalaatikko, maksapihvit, sienet missä tahansa muodossa (paitsi herkkusienet), muikut ja uutena listalla saksalainen sauerkraut eli hapankaali. Muikkuja en pysty syömään koska niillä on silmät ja kaikki (:D), sauerkraut maistuu aivan järkyttävän hirveelle ja listan muut ruoat yksinkertasesti haisee.


Unkarilaisella kokkikurssilla, jossa maistoin ekaa ja vikaa kertaa sauerkrautia.

7. Mitä tekisit jos saisit tietää että sinulla on joku vaikea sairaus ja elinaikaa 7 päivää?

- Kamalan masentava ajatus. No, varmaan viettäisin aikaa perheen ja ystävien kanssa ja sanoisin kaiken mikä on tähän mennessä jäänyt sanomatta. Toivottavasti olisi kesä ja voisin istuskella ulkona lämmössä.


8. Jos voisit palata ajassa taaksepäin, muuttaisitko jotain?

- Hmm. En luultavasti, virheistä oppii. No joo ehkä voisin elää ilman muutamaa noloa tapahtumaa :D


Yhdet monista synttärijuhlista.. Näistä lähin tosin jo kerrankin kiltisti kotiin ennen puoltayötä!


9. Lähtisitkö Peruun matkalle tai pidemmäksi aikaa? Miksi? Miksi et?

- Lähtisin, koska Sari on siellä :) No voisin muutenkin lähteä, mutta jos olisi rahaa matkustaa niin kauas niin todennäköisesti menisin Brasiliaan uudestaan. Tai ehkä Yhdysvaltoihin. Tai Euroopan-ympärys-matkalle.10. Mitä blogeja luet säännöllisesti?

- Seuraan bloglovinissa 40 blogia, mutta voin nyt mainita muutamia lemppareita:

Plus blogeja jotka saa mut nauramaan:

11. Jos voisit pelastaa 3 tavaraa maanjäristyksen takia sortumaisillaan olevasta kodistasi, mitä pelastaisit? 
- Hmm. Tietokoneen, korurasian & kalenterin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti