keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

kirpputorilla

Tänään lähdettiin käymään Budapestin suurimmalla kirppiksellä Ecseri Piacilla. Se sijaitsee varsinaisen kaupungin ulkopuolella noin puolen tunnin matkan päässä, mutta kulkuyhteydet on hyvät. Oltiin kuultu jo aiemmin että kirppiksen tarjonta ei oo mikään erityisen hyvä mut haluttiin kuitenkin nähdä paikka omin silmin :)

No pettymyshän se olikin, ensinnäkin näin keskiviikkona puolet paikasta oli tyhjillään ja paikalle saapuneet myyjät kauppas lähinnä (nuhjaantunutta) antiikkia ja Neuvostoliiton aikaista kamaa. Olis sieltä varmaan jotain kivaa löytynyt jos jotain tiettyä etsisi, mutta mä nyt en tällä kertaa ollut huonekalujen tai vanhojen kolikoiden tarpeessa :D Kierreltiin kirpparilla tunti, syötiin lounas ja tultiin tyhjin käsin takasin kaupunkiin sivistyksen pariin.

Sanne & Xenia 

En tiedä miks mut mulle tuli hirvee hinku ostaa tollanen kapteeninhattu
Tänään on ollut pitkästä aikaa sellanen olo että en mä täältä mihinkään halua lähteä, mut niin se vaan kotiinpaluu mullekkin koittaa (23 päivää jäljellä!). Osa vaihtariporukasta on jo palannut kotimaihinsa ja suurin osa lähtee viimeistään kesäkuun puolessa välissä. Onneks mun parhaimmat kaverit on täällä yhtä kauan ku minä niin ei tarvii yksinään hengailla :D Oon ollut jo niin monilla jäähyväis-illanvietoilla että menen jo laskuissa sekasin ja tällä viikolla ois vielä kahdet edessä. Viimesen lähtijän osa on rankka kun joutuu sanomaan kaikille muille heipat yks kerrallaan :( Mutta se vähän piristää et meillä on jo jälleennäkeminen suunnitteilla, saa tosin nähdä tuleeko se ikinä toteutumaan vai jääkö pelkäksi puheeksi.

- Laura

2 kommenttia:

  1. Kävimme ystäväni kanssa samassa kirpputorilla v 2000 ja tavaraa löytyi silloin erittäin hyvin ja HYVIN paljon erilaista tavaraa kuin meiltä täältä Suomesta. Se oli jo sinänsä nähtävyys. Sieltä tuli myös mukaan mm. erityisen kaunis lasinen karamellikulho, patsas...Joten menkää ihmeessä katsomaan paikkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo epäiltiinkiin tuolloin että käytiin huonoon aikaan, varmaankin olisi parempi mennä viikonloppuna :) pitää siis yrittää päästä käymään uudestaan

      Poista