maanantai 18. kesäkuuta 2012

nopea päivitys


On ilmoja pidelly! Tästä säästä on otettu kaikki irti, nytkin suuntaan tästä taas keskuspuistoon loikoilemaan. Huomenna lähdetään Balaton-järvelle kaverin huvilalle pariksi päiväksi ja sieltä tultuani alkaakin jo viimenen viikko Budapestissä ennen kotiinpaluuta. 

Vikat päivät täällä tulee varmaan olee aika kiireisiä kun pitää tehdä kaikki lempijutut viimeistä kertaa ja pakata ja siivota ja viettää aikaa kavereiden kanssa ja kaiken päälle menin vielä tapaamaan erään ihan kivan tyypin jonka kanssa on mennyt tiiviisti viime ajat. Joten en siis tiedä miten hyvin blogille jää aikaa. Yritän kuitenkin vielä 1-2 postausta tulla kirjottelemaan, mutta Suomeen palattuani tää sitten hiljenee. Eli nyt jos jollain on vielä kysymyksiä Budapestistä tai mistä tahansa muusta niin antaa palaa :)

6 kommenttia:

 1. Älä lopeta <3 Sä voit alkaa kirjottaa blogia meidän yhteiselosta! Keksin jo nimen: Kotipirtin tarinat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Tänään joimme hai-viininjäähdyttimellä viilennettyä viiniä ja ripustimme parit kuvat seinälle."

   Poista
  2. "Kotipirttimme alkaa jo muistuttaa kotia, seinät ovat pian kokonaan piilossa"

   Poista
  3. Eli ketäpä EI kiinnostais lukea blogia kotipirtin elämästä!! No ehkä laitan harkintaan et jatkanko kirjottamista vielä, mun elämä Porvoossa on vaan niin jumalattoman tylsää et en ees kehtais kertoo siit kenellekään :D tosin mietin edelleen sitä ideaa et alkaisin kirjottaa anonyyminä blogia mun ja mun tuttujen ihmissuhdeseikkailuista, sellasia jakomielitautisia sun muita idiootteja on tullu tavattua et niist sais vaikka kirjan :D

   Poista
  4. joo kirjota sellast!! mut kerro sit mulle se t. dolla

   Poista
  5. vois oikeesti jos vaan on aikaa joku päivä istuu alas ja alottaa :D kerron sit

   Poista