torstai 10. tammikuuta 2013

kiirettä pitää

Oon aina ollut ihminen, joka saa koulujutut tehtyä vasta just ennen deadlinea, pienen paineen alla. Sitten kun palautuspäivää edeltävänä yönä kirjottelee milloin mitäkin raporttia silmät ristissä aamutunneille asti, sitä aina lupaa itselleen että ens kerralla mä alotan ajoissa, ihan varmasti! 

Enpä olisi kuitenkaan uskonut itsestäni että tää saamattomuus ulottuu myös opinnäytetyöhön, joka on tähänastisen kouluhistoriani suurin yksittäinen projekti. No, tässä sitä nyt kuitenkin ollaan, tilanteessa jossa kuukausien lusmuilun jälkeen joudun vääntämään opinnäytetyön kokoon KOLMESSA VIIKOSSA. Yleensä opinnäytetyön tekoon menee aikaa noin kolme kuukautta. Enkä edes pysty kokopäiväisesti kirjoittelemaan, vaan töissäkin on käytävä. 


Näistä syistä johtuen luulen että blogi pysyy melko hiljaisena siihen asti, että olen turvallisesti Budapestissa. En malta odottaa elämää, johon ei kuulu opiskelu!

Koska kuvaton postaus on tylsä, tässä muutamia poimimiani kuvia koukuttavalta ...and that's who I am -sivustolta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti