tiistai 5. helmikuuta 2013

koti

Mulla on nyt sellanen kirjotusflow päällä että naputtelenpa kämppäpostauksen tästä samantien! Me asutaan Budapestin downtownissa, täydellisellä paikalla uudehkossa rakennuksessa. Tää kämppä on kolmio ja ihan suhtkoht hyvässä kunnossa. Huonoja puolia on vähäinen (olematon) säilytystila, sijainti kaupungin vilkkaimman baarikadun vieressä (voidaan lukea myös hyväksi puoleksi) ja minimaalinen keittiö. Kaiken kaikkiaan ei kuitenkaan valittamista, ilolla täällä asun :) Tää alue ja nimenomaan tämä rakennus on todella haluttu paikka asua, mutta kuitenkin Budapestin hintatasosta johtuen maksetaan tästä vähintään puolet vähemmän kuin vastaavasta vaikka Helsingin keskustassa.

Näkymä ulko-ovelta katsottuna. Toi takana vasemmalla oleva ovi on "pikkuhuone", joka toimii vieras-/opiskeluhuoneena ja ennen kaikkea varastona, ja on tällä hetkellä sellasen kaaoksen vallassa etten sitä nyt kuvannut ollenkaan.
Keittiö, vai onko oikee termi keittokomero.. Tuolla on kaksikin ihmistä liikaa
Vihaan tota sohvan väriä ja päällystä, saa nähdä mitä sille keksi(tää)n
Takana olevista ovista vasen on ulko-ovi ja suoraan edessä oleva on vessa. Kuten näkyy, eteistä ei oo ollenkaan. Makuuhuoneen ovi on ulko-ovea vastapäätä.
Tohvelit hyllyssä Locan ulottumattomissa :D
Makkari
Kylppäri nro 2 ja vaatekaapit, huomatkaa yläoikealla toteutettua mahtavaa suunnittelutyötä ilmastointilaitteen paikan suhteen
Kukkuu!
Amme :)
"Mitä sä teet?"

2 kommenttia: