perjantai 19. huhtikuuta 2013

tänään

Multa aina kysytään että mitä sä oikeen teet siellä?, tässä nyt sitten tyypillinen päivä mun elämässä!

Kello 9.45

Herätyskello soi ja Loca kiipeää sänkyyn leikkimään (ellei hän jo ollut siellä valmiiksi nukkumassa). Päivä on alkanut, nyt ylös ja ulos!Lähden pissattamaan Locaa kirjaimellisesti suoraan sängystä nousseena, vaihdan vaan vaatteet ja laitan aurinkolasit naamalle. 


Ulkona havaitsen että on luvassa taas lämmin päivä sillä huppari päällä tulee kuuma, vaikka kierrän vain parin korttelin ympäri.Aurinko paistaa täydeltä taivaalta, mutta korkeiden talojen välissä on tietty varjoisaa. 


Kotona Loca kipittää parvekkeen ovelle ja tuijottaa ilmeellä joka sanoo "ovi auki niinku olis jo!"


Ovi aukeaa ja koira on tyytyväinen


Loca jää partsille hengaamaan ja minä sen sijaan kiirehdin suihkuun - näyttää siltä että tuun olemaan myöhässä, taas. Meillä oli ennen samanväriset mutta kuitenkin erilaiset hammasharjat, mutta sen jälkeen kun ne toistuvasti sekottuivat marssin kauppaan ja ostin mulle pinkin ja Hakanille sinisen harjan :D


Meikkaan aina tossa sohvannurkassa, siinä on paras valo :) Samalla läppäri on tietty auki, tsekkaan Facebookin, luen sähköpostit ja kuuntelen musiikkia


Ostin toissapäivänä elämäni ensimmäisen BB-voiteen, joka oli kyllä huima pettymys.. Eihän toi peitä yhtään mitään. 


Kello 11.00

Aika lähteä töihin, kaikesta huolimatta vain muutaman minuutin myöhässä


Kuten olen aiemmin kertonut olen siis töissä hostellissa ja loma-asuntoja vuokraavassa yrityksessä. Tänään tänne saapui ryhmä brittiläisiä miehiä, jotka olivat vuokranneet neljä loma-asuntoa viikonlopuksi. Tää yritys ei periaatesyistä yleensä hyväksy asiakkaiksi polttariryhmiä, mutta tämä ryhmä ei ollut ilmoittanut etukäteen tulevansa juhlimaan polttareita, vaan se selvisi vasta kun varaus oli jo tehty. Tänään sitten mun tehtävänä oli tyhjentää nämä kyseiset neljä asuntoa kaikesta särkyvästä sekä poistaa taulut seiniltä ja matot lattioilta :D en tiedä millaista tuhoa polttariporukat on aiemmin aiheuttaneet täällä, mutta näiden varotoimenpiteiden jälkeen voin ymmärtää minkä takia tänne ei normaalisti hyväksytä moisia ryhmiä..

Tässä osa tavaroista jotka asunnoista poistettiin :D


Kello 13.00

Hurjan pitkä työpäiväni on ohi, huraa! Takaisin kotiin, matkalla kurkkaan postilaatikkoon ja mulle on tullut postia :) Tätä tapahtuu niin harvoin että se on joka kerto tosi erityinen asia. Tällä kertaa sain mun DM:n kanta-asiakaskortin.Hakan oli tänään koko päivän kotona ja syötiin terveelliset aamiaisvoileivät. Vuosisadan onnistunein dieetti..


Kello 14.30

Aika kerätä rohkeuteni ja lähteä vaihtamaan sitä eilen ostettua t-paitaa. Suunta metroasemalle siis!Vain kolme pysäkinväliä ja perillä ollaan Vaihto sujui tällä kertaa melko sujuvasti, mitä nyt jouduin näyttämään henkkarit ja allekirjottamaan noin sata kuittia. Vörösmarty teriltä hyppäsin taas metroon ja kävin meidän lähelle avatussa uudessa CBA-ruokakaupassa. Se on lähempänä kuin mikään muu supermarket, mutta sen verran esim. Sparia kalliimpi ettei siellä tule turhan usein käytyä, ainakaan sen suurempia ostoksia tekemässä. Tänään ostin kuitenkin vain kanaa ja Pepsiä joten en ajautunut vararikkoon (vaikka se eilisten shoppailujen jälkeen onkin lähellä..).


Tää CBA on ihanan kiiltävä ja uusi


Kello 15.30

Kotona taas, läppäri auki ja tv:tä tuijottamaan! Kuulin eilen sellaisesta palvelusta kuin Tvkaista, josta voi katsoa suomalaista telkkaria, jee! Se on maksullinen, mutta ekat kaksi viikkoa saa kokeilla ilmaiseksi ja oon jo ekan päivän jälkee sitä mieltä että kyllä tästä huvista voisi maksaakin :)


Sain tv:n katseluseuraa ja saatoin syödä pari Mariannea.. 


Kello 18.15

Kuuden jälkeen lähdettiin Locan kanssa tapaamaan paria Hakanin tuttua ja päädyttiin istuskelemaan terassille joenvarteen, sopivasti just auringonlaskun aikaan :) En tosin kehdannut ottaa kuvia niiden Hakanin kavereiden takia, hmph.


Mun uus lemppari on sitruunalemonade, nammm! Tätä pitää kesällä tehdä itse. Mikään ei tosin oo Pepsi Maxin voittanutta!


Oltiin terassilla pari tuntia ja koko sen ajan Loca hössötti ympäriinsä, tässä kuvassa se on rauhottunu paikalleen noin nanosekunnin ajaksi. Terassi ei oo koirien paikka joo, mutta ajateltiin että tekee sillekin hyvää nähdä välillä vähän uusia maisemia :D ja täällä on oikeesti ihan normaalia ottaa koira mukaan minne tahansa, kerran kävin Locan kanssa postissa eikä kukaan vilkaissut kahta kertaa. Muutamaan otteeseen ollaan käyty myös pienessä ruokakaupassa :o 
Kello 21.40

Subwayn kautta kotiin! Tänään ei ole suunnitelmissa tehdä yhtään mitään, aion istua tässä sohvalla niin kauan kuin jaksan ja sitten nukkumaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti