keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

tired

Noniin, täällä ollaan taas! Reilu viikko meni ennen kuin sain uuden laturin käsiini, mm. yksi iltapäivä viime viikolla meni siinä kun juostiin hullussa räntäsateessa ympäri keskustaa liikkeestä toiseen kun joka paikassa myytiin eioota. Loppujen lopuksi jouduin tilaamaan laturin suoraan Samsungilta, kun tää mun läppärin malli on jotenkin sellanen ettei mikä tahansa laturi sopinut.. Oli miten oli, nyt toimii taas pelit ja vehkeet :)

Yhdessä elektroniikkaliikkeessä myytiin vielä VHS-kasetteja
Mun tietokoneenkäsittelyasennossa on kuulemma jotain outoa? :D
Ei sillä että mulla nyt olis mitään tosi mielenkiintosta päivitettävää tänne blogiin, en oo tässä mitään sen ihmeempää puuhaillut kuin aiemminkaan. Pääsiäinen tosiaan tuli ja meni, en oo sitä yleensä erityisemmin juhlinut ja tänä vuonna vielä vähemmän, kun täällä perjantai ja lauantai oli tavallisia päiviä, mitä nyt kaupat meni vähän aikaisemmin kiinni.

Pääsiäisillallinen
Locan aitiopaikka
Jälkkäri :)
Hakan oli viime viikon lomalla ja valvoi joka ilta yömyöhään, enkä mäkään sit tietenkään malttanut ikinä mennä ajoissa nukkumaan vaan kukuin yöt ja nukuin sit aina päivällä. Mun unirytmi menee tosi herkästi sekaisin jo yhden valvotun illan jälkeen, ja tarvitsen paljon unta. Nyt oon rytmini kanssa siinä pisteessä, että oon maanantai-illasta eteenpäin nukkunut klo 23-03, 06-09, 15-20 ja viime yönä nukuin neljästä kuuteen. Kroppa on ihan sekasin eikä tiedä yhtään että millon pitäisi esim nukkua enemmän kuin neljä tuntia putkeen :D lisäks mulla on nälkä ihan kummallisina kellonaikoina. Mun silmien ympärillä on kirjaimellisesti tummat renkaat, silmäpussit laahaa maassa plus olo on koko ajan ku zombilla, alkaa jo vähän ärsyttää tää touhu :D Tätäkään postausta en saanut kerralla kirjotettua kun ajatukset kulkee niin tahmeesti :( Noilla viime yön kahden tunnin unilla pitäis nyt sitten pärjätä iltaan asti nukahtamatta että sais taas jotain tolkkua tähän touhuun, saa nähdä miten käy.. 

Edes Loca ei aina jaksa
Jotkut viime viikon päikkärit, nätit tosiaan noi mun silmänympärysrenkulat!
Muutama viikko sitten juhlin täällä jo nahkatakkikelejä, mutta sen jälkeen on otettu "vähän" takapakkia. Esimerkiksi viime viikolla ensin satoi lunta kirjaimellisesti taukoamatta keskiviikosta perjantaihin, jonka jälkeen lauantaista eteenpäin on satanut vettä enemmän tai vähemmän. Kattelin tossa kymmenen päivän sääennustetta eikä kovin paljoo paremmalta näytä tulevat päivätkään.. Mun kaks Erasmus-kaveria tulee tänne lomalle perjantaina omien ystäviensä kera, ja olis ihan kiva jos ei nyt ihan joka päivä satais :D

Keskiviikon lumimyrsky
Jotain hyötyä lumesta; Erzsébét-aukion puistokin näytti kivalta! Nythän noi lumet on huuhtotunu sateiden mukana pois ja kaupunkin on yhtä harmaa kuin ennenkin.
Heiteltiin lumipalloja
Lauantaina käytiin Locan kanssa eläinlääkärillä ottamassa rokotuksia. Loca käy sellasella eläinlääkärillä, jossa on joka päivä "avoimet ovet" tiettynä aikavälinä, eli ajanvarausta ei tehdä vaan paikalle vaan saavutaan esim kello kahdentoista ja kolmen välillä. Molemmilla kerroilla kun oon ollut mukana ollaan jouduttu odottamaan tunnin verran, eli ei ehkä ihan parhaiten toimiva systeemi. Eläinlääkärit on kuitenkin asiansa osaavia (tosin kaikki eivät puhu englantia vaan hoitaja toimii tarvittaessa tulkkina) ja mukavia, eikä siellä nyt anyway tarvitse kovin usein rampata.

Joku kivannäköinen hotelli Ferenciek terellä

Hieno sisäänkäynti Váci utcalla
"tuu nyt jo"
Gellert-vuori

Eläinlääkärin odotushuoneessa oli ihan järkyttävän kokonen saksanpaimenkoira, siis tästä kuvasta ei ees tajuu miten iso se oli!! Loca ei ollu ees sen jalkojen korkunen. Reppanan lonkat oli kyllä niin huonossa kunnossa et koko takapää oli ihan lyyhistyny alas :(

Tää kaveri taas ei pystynyt lyttynaamansa takia hengittämään kunnolla. Tuli paha mieli ja samalla pääsin vähän kertomaan mielipiteitäni koirien jalostamisesta..
Sisustuselementti
Loca ITKEE :'( vaikka ei sille tossa vaiheessa edes tehty mitään muuta kun vähän tutkailtiin
Maanantaina oltiin Margitilla Locan ja Hakanin kaverin ja tämän kahden koiran kanssa, oli vaihteeksi kiva ilma vaikka heti kun aurinko laski tuli tosi kylmä. Huomas että oli pyhäpäivä, kun puol kaupunkia koirineen oli saapunut paikalle.

Loca sekä yorkie-sisarukset Pierre ja Lola :D

Jotkut tyypit oli pelaamassa krikettiä..
..ja Loca Pallohullu tottakai ryntäs paikalle ja ryösti niiden pallon :D hauskaa
Loca sinkoili koko reissun ajan ympäriinsä siihen malliin että nukkui vielä eilenkin koko päivän ihan raatona.
Semisti väsynyt
Margitilla on myös pieni eläinpuisto, missä on ainakin erilaisia lintuja, peuroja (tms.) ja poneja. Mä henkilökohtasesti en oo suuri eläinpuistojen/-tarhojen ystävä, haluisin että kaikki eläimet eläis onnellisina luonnossa tai jossain missä oikeesti pääsee kunnolla liikkumaan ja elämään niinkuin mikäkin laji on tarkoitettu elämään.
En muista että olisin aiemmin nähnyt riikinkukkoa


Siinäpä ne kuulumiset :) 

ps. unirytmin kääntämiseen ja unettomuuden hoitoon liittyen otetaan vinkkejä vastaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti