perjantai 28. kesäkuuta 2013

pikamoi

Hupsista, tuli tälläinen ennaltasuunnittelematon kirjoitustauko. Mulla on ollut kavereita kyläilemässä täällä eikä aika riittänyt blogille, nyt taas vietetään Hakanin kanssa viimeisiä päiviä yhdessä ennen parin kuukauden erossaoloa joten ei ole huvittanut kykkiä nenä kiinni tietokoneessa. Olen kuitenkin hengissä ja hyvissä voimissa täällä, palailen pidempien postauksien kanssa varmaankin ensi viikolla Suomesta käsin :)

+37°C

4 kommenttia:

 1. ollaanko siellä budapestissä hirveen tarkkoja noiden ikärajojen kanssa? kysytäänkö kaupan kassalla tai baariin mennessä helposti paperit? harmittaa, kun oon tulossa sinne ja oon vielä 17 ja haluisin kovasti bilettää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa kyl 100% varmasti sanoo mitään, mutta oman kokemuksen perusteella kaupoissa ei kysellä papereita, multa ei oo ainakaan ikinä kysytty. Baareissa taas riippuu minne menee, esim Instantissa ei varmasti kysytä :D riippuu varmaan tietysti siitäkin miten nuorelta näyttää mut sanoisin että ei pitäis olla ongelmaa päästä sisään suurimpaan osaan paikoista :)

   Poista
 2. Huh...kyllä tarkenee noilla asteilla...:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän turhanki kuuma jos multa kysytään :D

   Poista