lauantai 6. heinäkuuta 2013

budapest zoo

Terve vaan, langoilla ollaan taas. Oon nyt tosiaan Suomessa ja tarkoituksena on tehdä töitä ja säästää rahaa ja palata sitten taas Budapestiin. Lupasin aiemmin kirjoittaa siitä ku mulla oli vieraita kylässä Budapestissa, mutta koska kierrettiin ne samat paikat (Linnavuori, Gellert-vuori, Sankarien aukio..) joista olen täällä jo useampaan kertaan postaillut, niin jätetään ne kuvat nyt julkaisematta.

Mäkin tosin pääsin tekemään jotain uutta Budapestissa, käytiin nimittäin Millan kanssa eläintarhassa! En tosin yleensä tykkää käydä eläintarhassa, mua alkaa vaan säälittää ne kaikki eläimet niin paljon :( Oon just se ihmistyyppi joka lukee ihmisten onnettomuuksista ilmekään värähtämättä, mutta kun eläimille sattuu jotain niin oon ihan tippa linssissä :D Haluisin myöskin pelastaa kaikki maailman katukoirat ja mun mielestä pitäis olla olemassa lemmikkikortti, joka ois kuin ajokortti, eikä eläimiä pitäis todellakaan antaa noin vain kenelle tahansa. Anyway, Budapestin eläintarhassa halusin käydä koska siellä on tänä vuonna "baby boom" eli monet eläimet ovat saaneet vauvoja. Suurimpana vetonaulana toimii norsuvauva Asha :)

Eläintarha sijaisee ihan Sankarien aukion takana ja sinne on helppo mennä metrolla. Lippujen hintoja en nyt muista, mutta Googlesta löytyy jos jotakuta kiinnostaa :)Hah eipä tuntunut trooppinen ilmasto sen kuumemmalta kuin ulkoilmakaan, mitä nyt ilmankosteus oli vähän eri.. :D

Siinä hän vaan pötkötti keskellä katua, hurjan näköset kyllä noi kynnet!Nää vuohet oli mun lempparit! Tonne aitaukseen sai mennä sisälle syöttämään niitä, harmittaa etten menny

Marsukaupunki

Nää oli tosiaan niitä lähes 40 asteen hellepäiviä niin oli ihan odotettavissa että monissa aitauksissa odotti tää näky..


Leijonaperhe

Hän siinä kaivoi itselleen kuoppaa hiekka pöllyten

Yritin kääntää tätä kylttiä mutta en kyllä saanut mitään tolkkua mitä tossa sanotaan, mutta Nokia liittyy asiaan! :D


Ikävä kyllä neiti vetonaula oli päiväunilla, se on siis toi epämääränen möykky tossa isomman norsun vasemmalla puolella 


Eläintarhakuvia läpikäydessäni löysin nämä seuraavatkin! Sain töistä ilmaiset liput illallisristeilylle ja otettiin Millan kanssa tilaisuudesta vaari. Kyseessä on siis puolentoista tunnin risteily Tonavalla, mutta en kyllä pysty suosittelemaan. Ensinnäkin laivassa kaikki muut matkustajat olivat vähän vanhempaa väkeä, ruoka oli pahaa, musikantit soittivat ruokailun ajan mikä oli ainakin musta tosi häiritsevää, ja lisäksi liput maksavat normaalisti 10 000 forinttia eli vajaa 35 euroa, mitä en kyllä todellakaan itse maksaisi moisesta :DAinoot hyvät ruoat! 

Illallinen tarjoiltiin siis buffetista


Pelimannit soittivat yleisön toiveita ja kaks keski-ikästä naista (suomalainen ja britti) alkoivat oikeen kilpailemaan soittajien huomiosta ja siitä kumman toivekappaleet soitetaan :D


Siinäpä oli viimeiset kuulumiset Budapestista ennen syksyä. Nyt oonkin tässä miettinyt että pidänkö tauon blogista vai jatkanko kirjoittamista täältä Suomesta käsin, mahtaakohan ketään kiinnostaa?

2 kommenttia:

  1. moikka! Varsinaisesti tähän postaukseen ei kysymys liity mutta ollaan lähössä 4 hengen porukalla budapestiin ja pestin puolelle ja ollaan harkittu ottavamme asunto sieltä mut mikä ois turvallinen sivusto vuokrata kämppiä, homeawaytä mietin ja wimdua mut onko ne ihan asiallisia ettei huijaa? ainaki homeawayllä ollu huijausjuttuja. ja siitä 5 tai 6 kaupunginosasta kai ois hyvä saada se kämppä :) kiitos jo etukäteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moimoii, mulla ei oo noista sivustoista mitään tietoa, mut jos nyt kuvittelisin että oon itse vuokraamassa lomakämppää nii käyttäisin kyl ihan vaan booking.comia, siellä niit asuntoja on tarjolla yhtä paljon ku hotellejaki :) voi olla et varsinaisilla asuntosivustoilla on paremmat vaihtoehdot tms, mut tosiaan mulla ei oo niistä mitään omaa kokemusta eikä ees kuulopuhetietoa. Ja 5/6/7 on parhaat kyllä joo :)

      Poista