tiistai 26. marraskuuta 2013

new stuff

Kuten aiemmin lupailin niin esittelen nyt vähän kaikkia uusia juttuja mitä olen tässä kerennyt hankkia :)

No ne kengät! Iiihhanat

Ja toisetkin kengät

Lamppu! Sen takana on kaksi Hakanin kitaraa joille pitäisi keksiä paremmat paikat, saa nähdä milloin se tapahtuu :D ja mukana tietysti raivostuttava johtokasa

Kynttiläkokoelma ja uusi taulu, joka oli jo seinällä mutta putosi sieltä eräs yö kauhealla räminällä ja on ollut siitä asti tuossa kaapin päällä


Toinen uusi taulu ja toinen uusi lamppu, jotka löytyvät mun yöpöydältä. Tuosta leopardikuvioisesta rasiasta löytyy seuraavanlainen uutuus:


Olisin halunnut Michael Korsin kultakellon mutta tyydyin nyt toistaiseksi River Islandin versioon, joka on sekin kyllä oikein mainio :) 


Tilasin kellon (ja yhdet nahkalegginssit ja pipon..) joskus lokakuun alussa Asokselta, mutta siinä kävi sellainen pikku moka että tilasin ne tosiaan vahingossa tänne Budapestin osoitteeseen.. Itsehän siis olin silloin vielä Suomessa. Asokselta sanottiin että paketin pitäisi saapua perille viimeistään 24.10., jolloin Hakan kävikin sitä kyselemässä postista. Siellä todettiin ettei kyseisestä paketista ole mitään havaintoa ja mä tietysti revin hiuksia päästäni Suomessa. Saavuin sitten tänne marraskuun alussa ja kävin itse heti postissa, jossa kohoteltiin taas olkapäitä. Laitoin sitten viestiä Asokselle että mun paketti on nyt kadonut jonnekin, ja he sieltä tehokkaasti laittoi samantien uuden lähetyksen matkaan, joka sitten onneksi saapui tänne ajallaan ja vielä ihan kotiovelle kannettuna. 

Oon muutenkin kuullut Unkarin postista paljon huonoa, mm. ihmiset on tilanneet tänne kalliita tavaroita kuten iPhoneja, jotka on sitten varastettu postissa tai tullissa. Itsellenihän kävi viime talvena niin että mulle oltiin lähetetty Suomesta paketti (sisältönä mm. karkkia), josta ei sitten ikinä kuulunut mitään ja kun kävin postissa sitä kolmannen kerran kysymässä niin se oli lähetetty takaisin Suomeen?! :D Uskomatonta. Tästä opin nyt ainakin sen etten enää tänne mitään tilaa. 

Uusi ensiapukaappi jonka toin tänne Suomesta asti..... En viimeksi täällä ollessani löytänyt vastaavia mistään, nythän niitä sitten tietysti on näkynyt vähintään joka toisessa kaupassa.

Facebookissa toimii todella aktiivinen englanninkielinen Budapestin kirppariryhmä jota selailen aika usein. En oo ennen ostanut sieltä mitään, mutta kun näin tän vaasin niin sain heti vision miten täytän sen jouluvaloilla :D Ostin sen siis ja tänään kävin hakemassa noi sisällä olevat tarvikkeet, tosin kaupassa ollessani aliarvioin hieman ton vaasin koon (1m) ja mietinkin nyt että pitäisikö ostaa vielä lisää noita palloja ja valoja vai meneekö toi noin. 

Naulakkoon ripustin vanhat jouluvalot :)

Lisäksi oon ostanut voileipägrillin (:D) ja vilttejä ja kotihengausvaatteita mutta en nyt jaksanut ottaa niistä kuvia. Muutenkin valokuvaaminen on tällä hetkellä hieman rasittavaa, kun valoisaa aikaa on se 6h päivässä ja kuvia koneelle ladatessani totesin että ilmeisesti mun kännykkäkameran tarkennus ei toimi.

Loppukevennyksiä:

Jonkun kampaamon näyteikkunasta bongattu kyltti: 
Always be yourself - unless you can be unicorn, then always be a unicorn
(Ole aina oma itsesi - paitsi jos voit olla yksisarvinen, ole silloin aina yksisarvinen)

Aijai joku on käynyt taas donitsikaupassa..Loca sadetakissa aawww! Täällä on satanut joka päivä viimeisen viikon ajan ja alkaa vähän itsekutakin tympiä. Katoin säätiedotuksesta että keskiviikkona pitäisi vihdoin paistaa aurinko, peukut pystyyn siis.

Ps. Olen löytänyt taas uuden lempikaupan joka on nimeltään Butlers. Kyseessä on ihana sisustus/krääsäkauppa, jossa vietin tänään varmaan lähemmäs tunnin ihastellen kaikkea mahtavaa tavaraa :) Suosittelen käymään jos sattuu tulemaan jossain vastaan! Katsoin että tällä Budapestissa niitä on ainakin kaikissa isoimmissa ostoskeskuksissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti