tiistai 3. joulukuuta 2013

joulumarkkinat

En oo aiemmin ollut Budapestissa tähän aikaan vuodesta vaan aina ainoastaan alkutalvesta kesään, ja onkin ollut kiva kokea taas uusi puoli tästä kaupungista. (Tosin tää pimeys ja harmaus on hieman masentavaa ja en malta odottaa että saadaan tänne vähän lunta...) Yksi juttu jota olin odottanut oli joulumarkkinoiden näkeminen ja sunnuntaina pääsin vihdoin paikan päälle katsomaan mitä kaikkea sieltä oikein löytyykään.

Markkinapaikka on siis varsinaisesti Vörösmarty ter, mutta kojuja löytyy Deak terin metroasemalta asti sekä lisäksi ainakin basilikan edustan aukiolta.Näytän siltä että olis botoxia naamassa (ei ole)


Ei oltu markkinoilla kovin kauaa koska meillä molemmilla oli ihan hirvee nälkä, mutta kivoja juttuja siellä näkyi olevan :) oon muutenkin tänä vuonna pitkästä aikaa saanut päälle kunnon joulutunnelman, johtunee ehkä siitä ettei mulla ole nyt töitä tai koulua häiritsemässä elämää vaan aikaa riittää muille hömpötyksille :D

Tässä vielä kuvia tältä päivältä, oli ihan hassua kun aurinko paistoi täydeltä taivaalta. 


 En oo ikinä nähnyt joenpintaa noin alhaalla!


Hakanilla oli eilen synttärit ja ollaan tänään menossa sen kunniaksi syömään oikein hienoon ravintolaan, jee :) siitä varmaan lisää sitten myöhemmin!

2 kommenttia:

  1. Pakko jo pidemmän aikaa blogias seuranneena jättää kiitos näistä postauksista. Tykkään ihan älyttömästi lukea näitä päivityksiä. Kävin vajaan viikon reissulla Budapestissa viime keväänä ja täytyy myöntää että ennakkoluuloja oli, mutta ne kaikki hävis samantien. Sydän jäi sinne. Oon pohtinut vaihtoon lähtemistä Budapestiin, mutta opiskelutilanne ei anna periks enkä varmaan olis valmis jättämääs suomen-elämää yhtäkkiä taakse.Mutta se on varmaa että sinne tuun palaamaan, mikään muu Euroopan kaupunki ei oo jättäny samanlaista jälkeä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! :) Budapestilla on kyllä tapa tehdä positiivinen vaikutus täällä kävijöihin ;)

      Poista