maanantai 10. helmikuuta 2014

lately

Heips!

Blogi on ollut kuollut ja pahoittelut sen johdosta, kaikki johtuu siitä että mun läppäri on edelleen huollossa ("reilu viikko menee", sanoi Samsungin tyyppi kolme ja puoli viikkoa sitten), mutta ajattelin nyt tulla kokeilemaan miten onnistuu kännykällä päivitys. Yritin ainakin lisätä tähän tekstiin kuviakin mutta nähtäväksi jää miten ne tähän asettuvat vai asettuvatko ollenkaan.

Anyway, viime aikoina minä olen..

..aloittanut tekemään muutamia vuoroja viikossa eräässä baarissa. Voin varmasti luvata että tulossa on postaus Suomen ja Unkarin työolosuhteiden eroista, voitte varmaan jo kuvitella millaista on olla täällä töissä baarissa :D sanotaan nyt vaikka näin että kunnollisen työpaikan metsästys jatkuu edelleen.

..käynyt treffeillä Vapianossa, oltaisiin haluttu mennä leffaankin mutta meidän vakkarileffateatterissa Westendissa ei oikeasti mene kuin ehkä neljä englanninkielistä elokuvaa ja nekin kaikki toinen toistaan tylsempiä. Argh miten typerää on dubata elokuvia!


..hengannut Locan kanssa Hakanin ollessa reilut pari viikkoa Turkissa
Sinä päivänä kun Hakan lähti Loca oli niin surullinen että nukkui koko illan mun sylissä/olkapäällä :(
Jaettu jäätelöilo on suurempi jäätelöilo

..käppäillyt lempikaduillani Andrassyn alueella


..saanut maailman ihanimmat tuliaiset

..Loca sai oman tuliaisensa :) kaikkien Locan pehmolelujen nimi on ollut Chuck, tässä taitaa olla Chuck VI

..lisääntyneiden menojen vuoksi jouduin (= sain) ostaa itselleni uuden kalenterin, josta paljastui että mulla on täällä Unkarissakin oma nimipäivä! Wohoo

..ollut shokissa päivien tai jopa viikkojen harmauden jälkeisestä ensimmäisestä aurinkoisesta päivästä

..luntakin oli maassa ehkä noin kahden päivän ajan mutta parempi sekin kuin ei mitään! En oikeen tiedä missä vaiheessa musta on tullut tällänen sääintoilija, mutta auringon paistaessa on vaan ihan eri fiilis ja talvi taas ei oo talvi ilman lunta.. Nythän täällä on taas päivisin sellasta +10 astetta.
Loca sai uuden hienon talvitakinkin

..ollut onnellinen pakastepizzasta paljastuneesta ylimääräisestä mozzarellasta. Kun olin yksin kotona ne pari viikkoa niin mun ruokavalio oli kuin mistäkin uusavuttoman yksineläjän oppikirjasta otettu: pizzaa, tonnikalaa, kalapuikkoja ja sipsiä.. No salaattiakin meni kyllä paljon että ei sitä täällä ihan täysin hunningolla oltu.

Noin! Oli muuten varsinainen tuskien taival tää kännykällä postaaminen, huh. Toivottavasti mahdollisimman pian pääsisin taas kunnolla kirjoittelemaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti