sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

haastoin itse itseni

Heissan!

Jennyn blogista löysin tälläisen haasteen jossa on tarkoituksena viiden päivän ajan ottaa kuva aiheista 
AAMU
NAAMA
HIUKSET
RUOKA
TÄRKEINTÄ
PÄIVÄ
ILTA
PÄIVÄN KUVA
ja lisäksi kertoa päivän kuulumisista muuten vain. Ajattelin tämän nyt toteuttaa sillä kärsin Liian Vapaa-ajan Syndroomasta, jota normaalisti hoidan TVKaistalla, mutta nyt on käynyt niin että koko palvelu on ilmeisesti mennyt konkurssiin ja suljettu. Luin Suomi24:stä jostain, että ks. palvelun toimitusjohtaja on lähtenyt pakomatkalle Aasiaan, joten uskoisin että TVKaistan paluuta on turha odotella. Nyyh.

Joka tapauksessa, huomenna aloitetaan kuvien katselu ja nyt alkuun haaste lähtee käyntiin näillä 20 kysymyksellä, jotka toivon mukaan paljastavat musta jotain mitä ette vielä tienneet. Here we go!


 1. Mikä on sinun horoskooppimerkkisi?
Oon rapu ja rapujen luonnekuvauksessa mainitaan sanat "herkkä, tunteellinen, huolehtivainen ja ailahtelevainen", jotka kyllä kaikki sopivat muhun!

"Vaikeissa tunneilmastoissa Rapukin alkaa voida huonosti ja turvautuu tällöin erilaisiin puolustuskeinoihin, kuten itsensä kuorettamiseen, vetäytymiseen, manipuloivaan käytökseen tai joskus jopa ”Hyökkäys on paras puolustus” -taktiikkaan." Totta nuokin, etenkin vika kohta, josta Hakan vois varmaan kertoa pari sanasta...... Ja hei mahtava termi toi vaikea tunneilmasto!

"Rapu pätee erinomaisesti myös kaupankäynnissä, erityisesti hotelli-, ravintola ja elintarvikealalla. --  Ravulla on myös kyky johtaa muista ja silloin kun hän hallitsee tunteensa, hänessä on realismia, lujuutta ja organisointikykyä." Toihan kuulostaa jo tosi hyvältä, alan kohta uskoa näihin juttuihin.

2. Osaatko valehdella?
Yritän miettiä milloin olisin viimeksi valehdellut, ei kyllä tule edes mieleen. Valkoisia valheita tulee toisinaan kerrottua, mutta niitähän ei lasketa! Vähän aikaa sitten olin lähellä joutua tilanteeseen, jossa olisin joutunut valehtelemaan puolitutulle ihmisille päin naamaa ja koko ajatus ahdisti, onneksi tältä vältyttiin. Sanoisin siis että valehtelen kyllä tarvittaessa, mutta se on tosi epämiellyttävää. (En tosin tiedä millainen psykopaatti pitäisi olla, että valehteleminen olisi miellyttävää..)

3. Pidätkö itseäsi luotettavana?
Pidän, tiedän vuosien varrelta niin monia mehukkaita salaisuuksia, joita en ole koskaan kertonut kenellekään, että niistä voisi vaikka kirjoittaa kirjan. Yritän yleensä kohdella toisia niin kuin toivoisin itseäni kohdeltavan, ja tähän kuuluu oleminen hiljaa muiden salaisuuksista. Juoruthan on sitten asia erikseen!

4. Miksi aloitit bloggaamisen?
Koska lähdin vaihto-opiskelijaksi Unkariin ja ajattelin blogin olevan hyvä kanava välittää kuulumisiani Suomeen.

5. Oletko onnellinen?
Vaihtelevasti, viime aikoina erittäin onnellinen.

6. Kadutko jotain asiaa erittäin paljon?
No toisinaan, mutta minkäs niille kurjille jutuille enää mahtaa. Yritän pitää katseen edessäpäin.

7. Raha vai rakkaus?
Molemmat? 

8. Onni vai terveys?
Terveys ei aina ole ollut mulle itsestäänselvyys, vaan olen sen puolesta joutunut vähän pelkäämään pari kertaa. En usko että ilman terveyttä voisin olla onnellinen.

9. Olet yksin, sinulla on kylmä. Otat puhelimen käteesi, kelle soittaisit sillä hetkellä?
Varmaan Hakanille tai sitten mun siskolle, jonka kanssa harrastettiin ennen just näitä "mul on tylsää ootan bussia mitä teet puhu mun kaa" -puheluita.

10. Mikä on sinun hurjin unelmasi?
Haluaisin olla jonkun alan erikoisasiantuntija, siis tyyliin ihminen joka tietää jostain aiheesta eniten koko maailmassa. Sitten saisin kiertää ympäri ämpäri ja kertoa muille ihmisille tästä aiheesta mistä vain minä tiedän niin paljon. En nyt tiedä kuinka hurjaa tuo on, mutta melko epätodennäköistä ainakin.

11. Etsi netistä tämän päivän ennuste koskien horoskooppiasi.
"Älä tuhlaa aikaa miettimällä valintojasi, jotka ovat johtaneet sinut nykytilanteeseen. Keskity mieluummin edessä oleviin valintoihin ja siihen mihin ne sinut johtavat." (Lähde) Ei hassumpi ohje oikeastaan ja sopii hyvin mun elämäntilanteeseen.

12. Kadehditko ihmisiä?
Jos jostain asiasta oon itsessäni ylpeä, niin siitä että en oikeasti ikinä tunne kateutta. Osaan olla aidosti onnellinen muiden ihmisten saavutuksesta, enkä koe että se olisi multa mitenkään pois. En myöskään kadehdi muiden hienoja autoja tai kenkiä tai työpaikkoja tai rahoja, koska vaikka heiltä noi jutut otettaisiin pois niin ei se tekis mun elämästä yhtään sen parempaa. Toisille tapahtuu "parempia" asioita kuin toisille, mutta jokainen elää omaa elämäänsä.

13. Millainen olisi unelma-sinä?
Unelma-minältä löytyisi terveellisemmät elämäntavat, parempi itsekuri ja säännöllinen urheiluharrastus. Hän myöskin osaisi säästää rahaa ja osaisi tehdä aina oikeita valintoja. Hän ei myöskään joutuisi hetkellisen hulluuden valtaan tai panikoisi turhista.

14. Kuvittele itsesi 10 vuotta eteenpäin. Missä olet ja mitä teet?
Kraah. En ees tiedä mitä teen puolen vuoden päästä! Toivottavasti mitä teenkin ja missä olenkin, niin olen tyytyväinen elämääni. Kymmenen vuoden kuluttua oon 33-vuotias, joten voisin olla jo naimisissa ja ehkä lapsi(a)kin voisi kuulua elämään. Ken tietää.

15. Suurin ensi kesän suunnitelma?
Mulla ei oo kirjaimellisesti yhtäkään suunnitelmaa ensi kesälle.

16. Milloin viimeksi itkit?
En muista milloin olisin kunnolla itkenyt, mutta toissapäivänä tuli tippa linssiin kun näin netissä kuvia delfiinistä, joka oli ajatunut rannalle ja jotkut idiootit ihmiset retuuttivat sitä ympäriinsä ja ottivat kuvia. Oksettavaa. Jos muuttaisin yhden asian maailmassa, se olisi se että hyville ihmisille tapahtuisi hyviä asioita ja pahoille pahoja - eläinten rääkkääjät saisivat joutua kokemaan sen mitä ovat itse tehneet.

17. Miksi ihmiset seurustelevat, vaikka sanovat sen olevan hankalaa?
En tiedä. Voi se yksinolokin olla hankalaa. Ehkä elämä vain on hankalaa?

18. Seurusteletko?
Joo vaikka se onkin niin hankalaa.

19. Haluatko mennä naimisiin?
Jooooooooo. Sain just viime viikolla vision häämekostani! Lisäksi mulla on jo mielikuva vihkipaikasta ja vähän kaikesta muustakin..

20. Mitä mieltä olet tästä haasteesta?
Haastava haaste siinä mielessä, etten ole koskaan julkaissut postauksia näin monena peräkkäisenä päivänä. Wish me luck.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti