tiistai 1. huhtikuuta 2014

3 - väsähtänyt tiistai

AAMU
Tänään oli vaikea nousta ylös. Oon aika herkkäuninen ja herään yleensä aina kun Hakan valmistautuu luennolle lähtöön ja kolistelee ympäriinsä, mutta tänään en havahtunut kertaakaan edes silloin kun hän tuli jo takaisin kotiin.


NAAMA
Naamakuvaa ei tältä päivältä heru koska näytin joka kuvassa niin kalpealta, väsyneeltä ja kaikinpuolin nahistuneelta.

HIUKSET
Tämän kampauksen nimi on "Nousin sängystä ja laitoin pari pinniä".


RUOKA
Unohdin ottaa ruoasta kuvan, mutta jälkiruoaksi maistoin Hakanilta tälläistä Nutellan snack-juttua. En tykkää Nutellasta itsessään joten eipä tämäkään oikein uponnut :D


TÄRKEINTÄ
Kuulin huhua että Erszebet-aukio on muutaman kuukauden remontin jälkeen avattu ja oli pakko mennä heti katsomaan miltä se nyt sitten näyttää! Ei kovin erilaiselta kuin ennen, mutta kaikki penkit sun muut oli uusittu ja näytti kovin viihtyisältä. Toi on mun lempipaikka kesäisin täällä Budapestissa, siellä on aina paljon ihmisiä ja se on itse asiassa the paikka jossa tapasin Hakanin ensimmäistä kertaa. Oon tästä ennenkin selittänyt, mutta siis tuossa vesialtaan alapuolella on Akvarium-niminen klubi, joka on muuten surkea mutta kesäisin siellä on iiiiso ja kiva terassi, suosittelen!


PÄIVÄ
Jostain syystä tykkään tästä kadunpätkästä hirveästi, vaikka se vähän ghetolta näyttääkin.


ILTA
Hakanin yksi kaveri on ollut meillä viime päivinä Hakanin seurana opiskelemassa, ja heillä on venynyt opiskelut usein aamuun asti. Loca pikku reppana ei tietenkään voi nukahtaa kunnolla jos täällä on yöllä joku hereillä, joten sen päivä on tänään mennyt suureksi osaksi nukkuen.


PÄIVÄN KUVA
Mun mielestä on mahtavaa, että näitä vanhoja Budapestin taloja entisöidään. Ton rakennustelineiden alla olevan kohdan molemmin puolin näkyy (jotenkuten) hyvät ennen & jälkeen -esimerkit, tuo valkoinen osuus on siis juuri pari kuukautta sitten valmistunut remontista ja tummanruskea seinä taas vilauttaa vähän sitä mistä ollaan lähdetty liikkeelle. (Oli pakko vähän rikkoa haasteen sääntöjä ja laittaa kaksi kuvaa tähän, sori!)KOHOKOHDAT
Tämän päivän kohokohta (tai ainakin suurin yllätys) oli se kun Hakan saapui kotiin ilman hiuksia. Hän puhui jo viime viikolla että aikoo leikata siilin, mutta en uskonut koska Hakan rakastaa hiuksiaan niin paljon. No, oli pakko alkaa uskoa siinä vaiheessa kun sisään kävelee tollainen armeijapojan/pankkirosvon näköinen tyyppi. Hakan skypetti äitinsä kanssa joka oli ensin kysynyt vain "miksi?" ja sen jälkeen suositellut hatun ostoa :D hahah. Ei toi uus look oikeasti niin paha ole, menee ehkä vain hetki tottua.
Tämä oli oikeastaan eilisen kohokohta, mutta se tuli tietouteeni vasta kun olin jo julkaissut postauksen. Hakanilla on yksi suomalainen luokkakaveri, jonka olen myös tavannut ja hän kutsui meidät perjantaina kotibileisiin! Jee juhlat, jee suomalaisia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti