keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

viime aikoina tehtyä

- Kävin pikavisiitillä Suomessa, lähtö oli torstai-iltana ja kotiin palasin maanantaina. Se uusi työni alkaa ensi viikolla enkä tiedä tulevista mahdollisista lomistani mitään, joten halusin käydä nyt vielä katsomassa Suomen "kesää" kun varmasti pääsen. Onneksi se kaikista kylmin aika oli just päättynyt kun sinne saavuin niin ei tarvinnut ihan toppatakkia pakata mukaan.

- Onnistuin lentokoneessa sähläämään puhelimeni pin-koodin kanssa niin että koko kännykkä meni lukkoon ja puk-koodia mullahan ei tietenkään ollut mukana. Sitä ei myöskään lukenut missään liittymän sopimuspapereissa kun pyysin Hakania käymään ne läpi, joten olin sitten koko reissun surkean suomipuhelimeni varassa ilman nettiä, Whatsappia tai kunnon kameraa. 
Budapestiin palattuani en tosiaan itsekään löytänyt sitä puk-koodia mistään papereista, T-Mobilen asiakaspalvelunumerossa vastasi pelkkä automaatti ja kun laitoin asiasta sähköpostia niin siihen en saanut vastausta lainkaan. Tänään oli sitten pakko kyynärsauvojen kanssa linkata T-Mobilen konttoriin selvittämään asia ihan paikan päällä, kyllä on taas tehty asiat vaikeaksi.

- Suomi-loman viimeinen ilta sujui mukavasti ensiavussa istuen kun la-su -yönä naksautin toisen polveni kahdesti sijoiltaan. Oon tästä täällä ennenkin maininnut, mutta siis mulla on yliliikkuvat nivelet ja polvilumpioiden kohdalla se aiheuttaa välillä näitä kivuliaita muljahduksia. Toinen polvi on leikattu jo vuosia sitten ja olin jo siinä uskossa että jotenkin kummasti se toinenkin olisi siinä samalla korjaantunut :D Viime vuonna polvi oli sijoiltaanmenon jälkeen kuutisen viikkoa kipeä ja jäykkä, ja vähintään sama on varmaan luvassa nytkin. Ajoitus ei vaan voisi olla surkeampi töiden takia ja lisäksi jään pian koirien kanssa yksin tänne Budapestiin pariksi viikoksi, että se siitä polvilevosta.

- Täytin myös tässä kaiken keskellä 24 vuotta, yhyy. Ekaa kertaa tuntuu siltä että henkinen ja fyysinen ikä eivät ehkä ihan kohtaa, 24-vuotias kun kuulostaa jo oikeasti aikuiselta.

Loppuun vielä arkistoihin kertyneitä kuvia viime viikoilta!

Sovituskoppikuva on uusi hissikuva. Epäröin noiden leopardihousujen kohdalla ja mietin että onkohan ne vähän liikaa, mutta onneksi ostin koska ne on ehkä mukavimmat housut mitkä oon ikinä omistanut.

Loca tykkäisi hirveästi leikkiä vetoleikkiä Teddyn kanssa, useimmiten Teddy ei vaan tajua homman ideaa tai sitten Loca vetää niin kovaa ettei Teddy pysty mitenkään pitämään kiinni. Tämäkin päättyi siihen että Loca veti koko tota Teddyn sänkyä mukanaan :D

Lempiruokani kanasalaatti.

Päiväunien evoluutio. Näistä kuvista on ehkä joku 10 päivää, mutta tuntuu että Teddy on nykyään jo tuplasti isompi :D

Meillä on tosiaan vastapäätä se rakennustyömaa ja molemmat koirat reagoivat siihen omalla tavallaan; Loca räksyttää työmiehille parvekkeelta ja Teddy tuijottaa heitä ikkunasta.
Pakkausapuri.

Pakollisia lentokonekuvia, oli aika mielenkiintoista kun Budapestista lähdettiin auringonlaskun aikaan, mutta matkan varrella taivas vain kirkastui mitä pohjoisemmaksi päästiin.

Käytiin lauantaina synttärilounaalla Kampin Bravuriassa, joka oli mulle ihan uusi tuttavuus. Sitä oltiin ilmeisesti netissä haukuttu jonkun verran, mitä ihmeteltiin siihen asti kunnes mä sain ruokani joka ei ollut ihan sitä mitä pyysin. Olin supernälkäinen niin en sitten alkanut palauttamaan annosta keittiöön, mutta hyvää se kuitenkin onneksi oli!

Uudet ystävät.. Oon perusluonteeltani aika kärsimätön ja kepeillä kävely on ehkä tuskastuttavinta puuhaa mitä tiedän.

Vanha ystävä :) meitä oli tässä kuvassa samalle sängylle ahtautuneina kolme tyttöä ja yksi koira ja katseltiin vanhaa-mutta-silti-niin-hyvää Buffy Vampyyrintappajaa. Paras tapa sunnuntai-illan viettoon :)

Palataan ensi viikolla uuden työn ensimmäisten tunnelmien merkeissä! :)
T. Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti