keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

vinkkivitonen

Heips!

Törmäsin eilen tälläiseen hauskaan hinta- ja elinkustannusvertailu-palveluun Momondon sivuilla ja ajattelin tulla vinkkaamaan siitä tänne blogiinkin. Tuolta siis näkee mm. halvimmat ajat matkustaa kahden tietyn paikan välillä, sääennusteen ja hintatason vertailua.

Valitsin tietenkin esimerkkikohteiksi Helsingin ja Budapestin, ja ton sivun mukaan Helsingissä kuluttajahinnat olisi 166% Budapestia kalliimmat, mikä kuulostaa kyllä ainakin suunnilleen oikeelta :D

Täältä löydät siis Helsinki-Budapest -vertailun ja eri kohteita voit vertailla kun muutat kaupunkien nimet hakulaatikkoon ja seuraavalta sivulta valitset "Hintatieto".

Edit: huomasin ettei tuolla keinolla saanutkaan muiden kaupunkien elinkustannusvertailua näkymään, ainoa tapa miten nyt löysin ne oli muuttaa nettisivun osoite http://www.momondo.fi/lento/hel/bud/lennot-helsinki-budapest.html muotoon http://www.momondo.fi/lento/hel/lon/lennot-helsinki-lontoo.html. Päivitän tänne jos löydän jonkun järkevämmän reitin elinkustannusvertailuun!

Kuvia klikkaamalla saat ne auki koko ruudulle!
t. Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti