keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Haaste

Heippa!
Löysin tämän haasteen Nebustanista, ja näin yövuoron ratoksi ajattelin vastailla kysymyksiin.

Lempiharrastuksesi (jos bloggaamista ei lasketa)?
Mulla ei oikeastaan ole moneen vuoteen ollut varsinaista harrastusta. Nuorempana oon ratsastanut ja tanssinut salsaa, mutta nyt aikuisena kaikki on oikeastaan jäänyt syystä tai toisesta. Tykkään tosi paljon laskettelusta, mutta eipä sitäkään voi oikein harrastukseksi kutsia. Tällä hetkellä lempiharrastukseni onkin siis varmaan Netflix.....

Jos olisit ruoka-annos, mikä se olisi ja miksi?
Kanapasta, ehdottomasti. Ja ihan vain siksi että se on mun lempiruoka ja varmaan myös useimmiten syöty ruoka. 

Paras piirteesi isosiskona?
Tässä oli ilmeisesti alunperin kysymyksenä paras piirre äitinä/kummitätinä, mutta voin nyt yrittää vastata molempiin. Parasta piirrettä isosiskona pitäisi oikeastaan varmaan kysyä mun pikkusiskolta, mutta haluan ainakin kuvitella olevani sellainen luotettava ja kiva hengailukaveri, joka on aina valmis auttamaan jos apua tarvitaan. Yleensä siskon kanssa vietetään aikaa sohvalla maaten ja syöden :D ja kummitätinä olen vielä aika tuore, mutta haluaisin oikeastaan olla kummitytön kasvaessa samanlainen luotettava ja kiva hengailukaveri kuin mitä olen siskonakin :D Odotan innolla kaikkia kivoja juttuja mitä päästään tulevina vuosina yhdessä tekemään!

Jos saisit kokonaan vapaan viikonlopun, mitä tekisit?
Viime aikoina vapaat viikonloput on menneet aika pitkälti Helsingin yöelämässä, krhhm. Sen lisäksi vapaapäivät kuluvat usein siivotessa ja muissa tylsissä jutuissa mitä en työputkien aikana ehdi/jaksa tehdä.

Mitä haluaisit vielä opiskella?
Tällä hetkellä eniten kiinnostaa markkinointi tai muu liiketalouteen liittyvä, mutta ajatus siitä että olisin valmistuessa melkein 30-vuotias kauhistuttaa hieman.

Salainen taitosi?
Tämä nyt ei ole varsinaisesti salainen taito, mutta unkarin kielen jonkinlainen osaaminen on ainakin täällä Suomessa suht eksoottista. 

Oletko syys-, talvi-, kevät vai kesäihminen?
Kesäihminen! Tykkään kaikista vuodenajoista ja olen aina yhden kauden lopussa valmis siirtymään seuraavaan, esim nyt odotan lunta ja pakkasta innolla.

Seuraava itsellesi suunnittelema isompi hankinta?
Lentoliput Uuteen-Seelantiin! Jos niitä ei lasketa niin sitten ei oikeastaan taida olla muuta suurta suunnitelmissa.

Turvavaate, johon pukeudut kun et keksi mitä laittaisit päällesi?
Musta pitkä neulepaita (ja leggingsit). Kyseinen paita alkaa tosin olla jo niin nukkainen että uuden hankinta taitaa olla pian edessä.

Milloin aloitat jouluvalmistelut?
Kohta! Itse joulun vietän vanhempieni luona, mutta ajattelin silti koristella kotini joulukuntoon :) olen lähdössä Sannea moikkaamaan Amsterdamiin joulukuun alussa, ja ajattelin sitä ennen laittaa joulusisustuksen kuntoon.

Sellasta! Kuullaan taas :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti